Sponsor Baglantilar

27 Aralık 2015 Pazar

Ataşehir aikido Salonu

ATAŞEHİR PİLATES - AİKİDO Pilates, vücudun kendine olan farkındalığını üretir, duruş bozukluğunu düzenleyerek duruş bozukluğunun neden olacağı kas-iskelet sistemi sorunlarından korur. Ağrı ve sızıların önüne geçerek vücuda esneklik kazandırır. Denge ve koordinasyonu düzenleyerek öncelikle omurga olmak üzere bütün eklem hareketleri üzerinde bir kontrol sağlar. Kas gelişiminin, kuvvetinin ve dayanıklılığının artmasına karşın günlük egzersizler sırasında yaşanan yorgunluk artışını vücuttan atar.

Ataşehir pilates haftada gün aşırı olmak şartıyla haftada 3 kez ya da yürüyüş ile desteklenmek kaydıyla haftada iki kez düzenli olarak yapılmasına olanak sağlar. Ataşehir pilates, özellikle pilates sporunun 6 ana kuralına uyarak sizlere sağlıklı bir hayat olanağı sunar. Bunlardan birincisi konsantrasyondur. Özellikle yapmamız gereken ve kendimizi hazırlık aşamasında tamamen hazır konumda hissetmek için konsantre olmamız gerekmektedir. Vücudumuzu konsantre ettikten sonra salonumuz içerisindeki antrenmanlarınızı kontrol altına alır ve pilatesten beklediğiniz her şeyi mükemmel bir şekilde elde etmenizi sağlar. Daha sonra bu yaptığınız antrenmanlar size vücudunuzu dengeye yani stabilize etmeyi sağlar. Bu da akıcı bir şekilde doğru hareketleri yaptıktan sonra doğal olarak da nefes kontrolümüzü artırır.

Bu da beklediğimiz her şeyi tam tamına almayı sağlar. ataşehir aikido uzman eğitmenlerimiz doğrultusunda size istediğinizin tamamını sağlıklı ve zinde bir biçimde özel eğitim programlarımızla sunmaktayız. Aikido bilindiği üzere günümüzün japon savaş sanatıdır. Aikido yalnızca kendimizi korumak için değildir. Aynı zamanda ruhsal gelişim için de bir eğitimdir. Aikido 3 kelimeden oluşur. Ai (birleşme), Ki (yaşam gücü, ruh), Do (yol) dur. Yani yaşam gücü ile bütünleşme yolu anlamına gelmektedir.

  ataşehir aikido, savaş tekniklerini öğretirken, beden ile ruh arasında uyum sağlamak için gerekli disiplin ve terbiyeyi de verir. Özel eğitmenlerimiz eşliğinde silahsız bir şekilde karşıdaki bir insana -kılıçlı, sopalı, bıçaklı veya birden fazla kişiye karşı- kendimizi savunmayı öğretir ve kendimizi tanımayı ve özgüvenimizi geliştirmeyi de öğretir. Ayrıca ataşehir çocuk aikido kurslarımız da salonumuzda bulunmaktadır. Bu şekilde küçük yaştaki çocuklarımızın ruhsal ve bedensel sağlığını geliştirerek hem kendi vücudunu tanımayı öğrenir hem de kendini savunmayı küçük yaşlarda öğrenir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder