Sponsor Baglantilar

15 Haziran 2016 Çarşamba

Google Reklam Paketlerinden isinize Geleni Alin

GOOGLE REKLAM İlk önce sizlere Google hakkında birkaç genel bilgi verip google reklam hakkında da bilgiler vereceğim. Google bilindiği üzere dünyanın en büyük arama motorlarından birisidir. Google teknolojisi öteki hiçbir arama motorlarında bulunmuyor desek yalan söylemiş olmayız. Google arama teknolojisi ve kullanıcı arabirim tasarımı günümüzün ilk kuşak arama motorlarından daha farklıdır.

sırf anahtar kelime ve ya meta arama teknolojisini kullanmaz, Google en ciddi sonuçları en başta getiren ve modern PageRank teknolojisine dayanır. PageRank ağ sayfalarının önemini bilimsel bir ölçeğe uyarlar; bu da 600 milyon değişken ve 2.1 milyar terimden oluşan bir denklemin çözümlenmesiyle hesaplanır. Google reklam, google’nin yeni müşterilere ulaşmanıza ve işletmenizi büyütmenize imkan veren internet reklamcılığı programıdır.

Reklamınızın görüntüleneceği yerinizi seçin ve kendize uygun bir bütçe belirleyerek reklamınızın etkisiniz gözleyebilirsiniz. Size google reklam vermenin avantajları konusunda birkaç bilgi vermek isterim. Bir kez googleya verdiğiniz reklamınız, sizin sunduğunuz türde ürün ve hizmetleri aramakta olan kişilerin daha basit bir şekilde bulmalarını sağlar.

Dolayısıyla söz konusu satın alanların sizin ürünleriniz üzerinde işlem yapma olasılıkları daha yüksektir. Reklamınızın hangi web sitesinde ve hangi coğrafi bölgelerde görüneceğini Google reklam sitemizde belirleyerek seçebilirsiniz. Google görüntülü reklam ağı yardımı ile tek başına dünya çapındaki internet kullanıcılarının �’inden fazlasına ulaşmaktadır. google reklam vererek tıpkı zamanda bütçenizi de kontrol edebilirsiniz.

Tıklama başına maliyet teklifi ile, reklamınız görüntülendiğinde değil de yalnızca kullanıcılar reklamınızı tıkladığında ücretlendirme gerçekleşmiş olur. Kullanabileceğiniz çok sayıda teklif alternatifleri bulunur. Aylık olarak ne kadar harcamak istediğinize karar verdiğiniz taktirde , hiç bir biçimde bu verdiğiniz tutarın üstünde ücretlendirme söz konusu olmamakta.

Daha sonra reklamınızı verdikten sonra reklamınızda nelerin işe yaradığını öğrenip stratejinizi ona göre geliştirebilirsiniz. Teknik desteğimiz ve danışmanlığımız yardımıyla ekibimiz çerçevesinde çözüm noktalarında sizlere destekçi olmaktan memnuniyet duyar google reklam çok basit bir kullanımı olmakla birlikte anlaşılır yönetici paneli sayesinde reklamlarınızın yönetimine hakim bir şekilde düzenlemelerinizi yapabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder