Sponsor Baglantilar

27 Aralık 2015 Pazar

Neden Toptan Et Satışı

Toptan Et Satışı Öncelikle neden toptan et diyoruz ve neden toptan et işi yapıyoruz bu sorunların cevabı ile devam edelim. toptan et her zaman daha ekonomik olmakla birlikte hem ülkenin hem esnafın hem de müşterinin cebine dost olacak bir iştir. Aynı zamanda sürekli bir iş olduğu için sürekli olarak tazeliğini korumaktadır. Yani müşteriye fazla yaşlanmış bir dananın, angusun ya da koyunun etini satma gibi bir durum söz konusu değildir. Sürekli olarak yumuşak ve taze et satmanın kazancı ve gururu bize aittir.

Hijyen ve sağlık koşullarının son derece özenle kontrol edildiği hayvanların özenle beslenip sürekli veteriner kontrolünde büyüdüğü bir ortamdan çıkan etlerde doğal olarak kaliteli ve sağlıklı olacaktır. Geniş ürün yelpazesi ile sizlerin her isteğine cevap verebilmek ise hizmetin ne denli büyük olduğu ve kaliteli olduğunun göstergesidir. ISO 22000 gıda güvenliği yönetim sistemleri ve ISO 9001 kalite yönetim sistemlerine uygun olarak üretim yapılan tesislerimizde her gün köpüklü dezenfektan ile temizlik yapılmaktadır. Bu şekilde ortamda ki kirlerden bakterilerden arındırılma işlemi yapılmaktadır. Arındırılan ve temizlenen ortamda yapılan üretim doğal olarak hastalığa sebep olabilecek ya da ürünlerin fabrikadan çıktıktan sonra zamanla bozulmasına sebep olabilecek etkenleri ortadan kaldırmış olmaktadır. Usta eller tarafından parçalanan etler ise sofranıza ve ağzınıza laik bir şekilde üretilmekte paketlenmektedir.

Toptan et fiyatlarının şüphesiz ağzınıza laik olduğu gibi cebinizin de yüzünü güldüreceği aşikârdır. Bu gün Türkiye’nin dört bir yanına toptan et satmanın ve her satışımızda memnuniyeti simgelemenin bize kattığı referans ile gücümüze güç katarak bu sektörde insanların güvenini kazanmaya ve ilerlemeye devam etmekteyiz. Bir çok toptan et satışı yapan kurum temizlik kurallarına en önemlisi de helal kesim yöntemlerine dikkat etmemektedir. Bizde bu durum tam tersi olmakla beraber en öne çıkan özelliğimizin başını helal et kesim yöntemleri gelmektedir. İslami kurallara uygun olarak kesilen et hayvanlarının bu şekilde kesilerek hem sağlığa hem dinimize hem damağımıza daha uygun olacağından şüphemiz yok. Biz bu sektörde bedel ödedik ve öğrendik, sizler bedel ödemeyin diye varız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder