Sponsor Baglantilar

11 Şubat 2016 Perşembe

Google a Reklam Vermek

İlk önce sizlere Google hakkında birkaç genel bilgi verip google reklam hakkında da bilgiler vereceğim. Google bilindiği üzere dünyanın en büyük arama motorlarından birisidir. Google teknolojisi başka hiçbir arama motorlarında bulunmuyor desek yalan söylemiş olmayız. Google arama teknolojisi ve kullanıcı arabirim tasarımı günümüzün ilk nesil arama motorlarından daha farklıdır. Sadece anahtar kelime veya meta arama teknolojisini kullanmaz, Google en önemli sonuçları en başta getiren ve gelişmiş PageRank teknolojisine dayanır.

 

PageRank ağ sayfalarının önemini bilimsel bir ölçeğe uyarlar; bu da 600 milyon değişken ve 2.1 milyar terimden oluşan bir denklemin çözümlenmesiyle hesaplanır. Google reklam, google’nin yeni müşterilere ulaşmanıza ve işletmenizi büyütmenize olanak sağlayan internet reklamcılığı programıdır. Reklamınızın görüntüleneceği yerinizi seçin ve kendize uygun bir bütçe belirleyerek reklamınızın etkisiniz görürsünüz. Size google reklam vermenin avantajları hakkında birkaç bilgi vermek isterim. Bir kere googleya verdiğiniz reklamınız, sizin sunduğunuz türde ürün ve hizmetleri aramakta olan insanların daha kolay bir şekilde bulmalarını sağlar.

 

Dolayısıyla söz konusu kullanıcıların sizin ürünleriniz üzerinde işlem yapma olasılıkları daha yüksektir. Reklamınızın hangi web sitesinde ve hangi coğrafi alanlarda görüneceğini Google reklam sitemizde belirleyerek seçebilirsiniz. Google görüntülü reklam ağı sayesinde tek başına dünya çapındaki internet kullanıcılarının %85’inden fazlasına ulaşmaktadır. google reklam vererek aynı zamanda bütçenizi de kontrol edebilirsiniz. Tıklama başına maliyet teklifi ile, reklamınız görüntülendiğinde değil de yalnızca kullanıcılar reklamınızı tıkladığında ücretlendirme gerçekleşmiş olur. Kullanabileceğiniz birçok teklif seçenekleri bulunmaktadır.

 

Aylık olarak ne kadar harcamak istediğinize karar verdiğiniz taktirde , hiçbir şekilde bu verdiğiniz tutarın üzerinde ücretlendirme söz konusu olmaz. Daha sonra reklamınızı verdikten sonra reklamınızda nelerin işe yaradığını öğrenip stratejinizi ona göre geliştirebilirsiniz. Teknik desteğimiz ve danışmanlığımız sayesinde ekibimiz çerçevesinde çözüm noktalarında sizlere yardımcı olmaktan memnuniyet duyarız. google reklam çok basit bir kullanımı olmakla birlikte anlaşılır yönetici paneli sayesinde reklamlarınızın yönetimine hakim bir şekilde düzenlemelerinizi yapabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder