Sponsor Baglantilar

27 Aralık 2013 Cuma

Medcezir 15 Bolum Takılmadan Izle


Medcezir 15. Bölüm izle full tek parça izle Star Tv dizi izle


Medcezir son bölümünde Tuğçe'yle arasında yaşanan anın vicdan azabı, Mert'i Eylül'ü kapısına kadar götürür. Medcezir 15. Bölüm Full izle Mert'in pişmanlığı, Eylül'ün hayal kırıklığını dindirmeye yetmez. Tuğçe, Mert ile Eylül arasındaki ilişkide en kritik eşik haline gelir.


Medcezir son bölümünde Sude'yle yaptığı planı ters tepen Orkun, Yaman'la Mira'nın İstanbul'da yalnız kalmasını engellemeye çalışır. Medcezir 15. Bölüm Full Tek Parça izle Ama iki sevgilinin arasına Mert'ten gelen telefon girer. Sedef, Mira'nın güzel anlarından çalmaya devam eder.


Medcezir 15. Bölüm izle de Öte yandan Yaman, bir anda ortaya çıkan eski sevgilisi Leyla konusunda Mira'nın içini rahatlatır. Ancak Leyla'nın kenarda durmaya niyeti yoktur. Yaman'ı Tozludere'ye kendi ayaklarıyla getirmenin yolunu bulur.


Medcezir son bölümünde Mert'in bir türlü hayata geçiremediği parti planı Eylül'ün emrivakisiyle hayat bulur. Bu gecenin sürpriz isimleri en çok Yaman'ı şaşırtır.


Medcezir son bölümünde Gecenin sonunda Mert, Eylül'e kendini affettirmek için tek bir şans yakalarken; Yaman, Mira'ya "seni seviyorum" demenin çok özel bir yolunu bulur.





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder