Sponsor Baglantilar

15 Ağustos 2013 Perşembe

Crawlspace türkçe izle


2012 yılının son filmlerinden biri olan Crawlspace Türkçe Altyazılı izle olarak sitemize eklenmiştir. Filmin henüz türkçe dublaj izle seçeneği yoktur çıkar çıkmaz sitemize eklenecektir. 2012 yapımı olan Crawlspace gerilim korku dalında süper bir filmdir. Son zamanlarda sitemize türkçe altyazılı film ekleyemedik bu film sizi fazlasıyla memnun edecektir. Filmin imdb puanına aldırmayın izlemeye değer bir film olduğunu düşünüyorum. Crawlspace 72op izle
 
Crawlspace Filmini sizler için araştırdım bazı puanlama sitelerine baktığımızda film hakkında olumlu olumsuz bir çok yorum var ben izlemeye değer bir film olduğunu düşünüyorum filmin yönetmen koltuğunda Justin Dix ismi karşımıza çıkmaktadır filmin imdb puanı ise 4.4 oyuncularını soracak olursanız hemen listeleyelim Bridget Neval, David Whiteley, Leslie Simpson, Nicholas Bell ve Peta Sergeant kadroyu tamamlıyor.
 
Filmin konusuna gelecek olursak bir grup asker esrarengiz bir güç tarafından saldırıya uğraya diğer arkadaşları için yardıma giderler ancak orada kötü bir süpriz onları beklemektedir.
 
İzleyici Yorumu: Filmin puanı düşük ama bence izleyin derim 2. çekilecek bir filmhttp://www.vkfilmizle.net/crawlspace-izle.html bu yazının devamı ; Crawlspace türkçe izle başlıklı yazımızdadır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder