Sponsor Baglantilar

17 Ağustos 2013 Cumartesi

Beşiktaşın Yeni Haber Sitesi Bjk Dinle


2013-2014 sezonu başlarken kulüplerin tarftarları da kulüpler gibi çeşitli organizasyonlar, toplantılar yapmaya başladı. Yeni sezon başlangıç sürecinde takımlarını değerlendiren taraftarlar içinde bizde olalım dedik. Fikret Orman Başkanlığında yürütülen transfer çalışmalarının başına Önder Özen getirildi. Her fırsatta Önder Özen'e olan güvenini tekrarlayan Fikret Orman, yapılan transferlerden memnun olduğunu belirtiyor. Bizde taraftar gözü ile nceleyelim. Demirören döneminde bedavaya gönderilen Serdar Kurtuluş yeniden takıma dahil oldu. Sağ açık için Ömer Şişmanoğlu ve forvet arkası olarak Gökhan Töre alındı. Forvete Micheal Eneramo takviyesi yapılırken stoper için Leo Franco takıma katıldı. En Önemli transfer kaleci Tolga Zengin oldu. karakartal'ın bu transferleri bakalım nasıl bir takım ortaya çıkaracak.
Google'ye haber 1903 yazarak çıkan sonuçlardaki sitelere girerek bjk’imizle ilgili kartalhaberhaber leri alıyoruz. Kartalhaber siteleri oldukça fazladır. Çıkan sonuçlardan bjk dinle yazan linke tıklayarak en doğru haberlere ulaşabilirsiniz.


bjk


En hızlı ve en doğru haberlere ulaşmak için google ye haber 1903 veya kartalhaber ya da karakartal haberleri yazarak çıkan sitelerden bjk dinle linkine tıklamanız yeterlidir.Yeni siteler arasında yerini alan bjkdinle.com sitesini özellikle ziyaret etmenizi tavsiye ederiz.Beşiktaş hakkında haberlerin bulunduğu sitede, haberlerin yanında beşiktaş marşlarınıda dinleme imkanı sunuyor.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder